Tijdelijke korting op 1Password (7)

1Password - put passwords in their placeZoals ik eerder opmerkte kan men vandaag de dag bijna niet meer zonder een fatsoenlijk wachtwoordbeheerprogramma op de computer, telefoon of tablet.

Van de verschillende programma’s die wachtwoorden beheren heeft het programma 1Password mijn voorkeur omdat het eigenlijk voor de gemiddelde Mac en/of iOS gebruiker het meest gebruikersvriendelijk is.

1Password is verkrijgbaar als abonnement of als los programma en deze losse variant van 1Password, zonder abonnement, is de komende tijd met korting te koop als men de zogenaamde bèta-versie wil proberen. Omdat het hier om bèta-software gaat, software die nog niet officieel is uitgegeven en zich nog in test-fase bevindt, vereist het werken ermee een licht avontuurlijke geest maar misschien vindt u het toch de moeite waard.

Mocht u liever kiezen voor het abonnement, dan is dat de eerste maand gratis en huidige 1Password abonnee’s worden t.z.t. vanzelf en gratis bijgewerkt naar 1Password versie 7.

 

Dit bericht is geplaatst in Tips. Bookmark de permalink.