Swipe voorzichtig in iOS Mail

[ tl;dr : Voor u het weet bent u een mailtje kwijt en hoe krijgt u die dan weer terug? ]

Sinds iOS 8 heeft Mail er een aantal functies bijgekregen. Eén van die functies is het kunnen swipen (vegen over) een mailtje in het lijst-overzicht om een bijvoorbeeld een mailtje direct te verwijderen. Swipet u voorzichtig van rechts naar links dan komt de naast het mailtje een rode Verwijder-knop te staan.

Maar swipet u door dan wordt het mailtje in één beweging verwijderd en ziet u de knop misschien niet eens verschijnen.

Mocht dit u overkomen zijn dan zit het mailtje hoogstwaarschijnlijk in de prullenmand in Mail. Vanuit uw lijst-overzicht klikt u rechtsboven op Postbus, dan beneden op uw account en daar stat de Prullenmand.

Om uw mail weer in uw postvak In te krijgen, opent u de mail in de Prullenmand en klikt u op het kleine mapje onderin, daarna selecteert u uw postvak In (of een ander postvak naar keuze) en de mail wordt daar naartoe verplaatst.

Dit bericht is geplaatst in Tips. Bookmark de permalink.