De batterij sparen in iOS 7

[ tl;dr : Doe langer met je batterij onder iOS 7 ]

Behoort u tot de ± 40% van de iOS-gebruikers die het afgelopen week uitgekomen iOS 7 al op uw iPhone, iPad of iPod touch heeft geïnstalleerd, dan heb ik hier een paar energiebesparende tips voor u zodat u langer doet met uw batterijlading:

Ververs apps in de achtergrond.
Onder Instellingen > Algemeen> Ververs apps in de achtergrond kunt u de functie uitschakelen om apps in de achtergrond te verversen. Mocht u voor bepaalde apps de functie ingeschakeld willen houden dan kunt u hdat hier ook instellen.

Spotlight.
Spotlight indexeert de inhoud van uw iOS-apparaat en dat kost energie, met name als u er grote hoeveelheden apps, muzieknummers, mail of films op heeft staan. Onder Instellingen > Algemeen > Zoeken met Spotlight kunt u een aanral of alle zoekfuncties uitschakelen.

Verminder beweging.
Het is natuurlijk een mooi 3D effect dat als u uw iPhone, iPad of iPod touch beweegt dat de achtergrondafbeelding beweegt ten opzichte van de apps op het scherm maar ook dit kost extra stroom. Als u het iedereen al heeft laten zien kunt u het uitzetten onder Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Verminder beweging.

En natuurlijk helpen de algemene tips ook in iOS 7 nog om energie te besparen.

Dit bericht is geplaatst in Tips. Bookmark de permalink.